Apps til bilturen

Tre gode apps til køreturen

Der findes en lang række gode apps til bilisterne, som du kan få gavn af, hvis du gerne vil gøre din køretur bedre. Markedets apps kan både hjælpe dig til at blive en bedre bilist, køre sikkert i uvejr, undgå fartbøder og meget mere. Læs med her hvis du vil have tips og idéer til, hvilke apps du skal downloade på din mobiltelefonen, inden du kører din næste tur.

Kom sikkert frem

Uvejr og glatte veje kan gøre det farligt for bilisten at køre. Derfor kan det være en rigtig god idé at forberede sig på vejret – så godt som muligt. Det kan du blandt andet gøre ved at downloade en af de mange apps om vintervejret og trafikken. Du kan for eksempel downloade vintertrafik.dk, hvor du hele tiden kan få informationer fra de forskellige områder i landet, så du kan se præcis, hvor der er glat, hvor der er sne og hvor der eventuelt er blevet ryddet sne og saltet. Appen kan også fortælle, hvor der er sket ulykker, og hvor der er kø på vejene. Det er altså en god hjælp, hvis man vil hurtigt og sikkert frem.

Undgå bøder

En anden smart app til billister er appen, der viser, hvor der er fartkontrol. Her får du af vide, hvis der er en fotovogn – og du kan derfor sikre dig at sænke farten, hvis du er kommet til at køre en anelse for stærkt. Du skal selvfølgelig altid holde dig inden for fartgrænserne. Men det kan alligevel ske for de fleste af os, at vi i ny og næ kører en smule stærkere end fartgrænsen. Appen informere dig om fotovogne i dit nærområde – og hjælper dig derfor også med at fjerne foden fra speederne, så du kører mindre stærkt. I sidste ende handler det om, at bilister kører lovligt og hensigtsmæssigt – og så det også vejen til færre bøder.

Få hurtig hjælp, hvis uheldet er ude

En anden god hjælp for billister er en app om autohjælp. Det er ikke sjovt at sidde på motorvejen med en bil, der af den ene eller anden grund ikke kan køre videre. Her vil man gerne bare hurtigst muligt have hjælp, så man kan komme videre. Derfor er der udviklet en app, som hjælper dig til hurtigt at få tilkaldt vejhjælp – også selvom du ikke har et abonnement hos Falck. Der er også mange fordele ved at bruge appen, selvom du har et abonnement hos Falck. Det er en nem og hurtig måde at tilkalde hjælp, så du kan komme videre i dit program.
Mange apps for bilister
Der er mange gode apps til bilister, der kan gøre køreturen lettere. Husk altid at lade din iPhone eller anden mobiltelefonen ligge, mens du kører bil. Uopmærksomhed på vejene er en af grundene til flest ulykker i trafikken. Få hjælp fra din medpassager eller hold ind til siden, hvis du har brug for at bruge din mobiltelefon.

Kontakt DBFU

DBFU er en forening med et mål om at gøre brugtbilskøb til en tryg og god oplevelse for forbrugere. Vi deler ud af vores råd og viden. – og vi sidder altid klar ved telefonen til at give dig den bedste vejledning i forhold til at købe og sælge en brugt bil. Vores medlemmer er udvalgte brugtbilsforhandlere i Danmark, som overholder DBFUs høje krav til etik og betingelser for salg – og du kan derfor være tryg ved et bilkøb hos en af vores medlemmer.
Ring til os i dag eller send os en mail, hvis du vil vide mere om os, eller du har spørgsmål. Vi glæder os til at høre fra dig.

Trackback from your site.

Nyheder |

Meninger og forslag, der er til gavn for dig,
som vil sælge eller købe en brugt bil.

Kontakt

Dansk Bilforhandler Union
Fuldbyvej 15
4180 Sorø

77 77 40 00
info@dbfu.dk

OBS! Forbrugerhenvendelser kun skriftligt via mail.

Følg os

[buttons]