Medlemsvilkår

Du får mange fordele ved at blive medlem af DBFU.

Her kan du en liste over de vilkår, som gælder for medlemmer af DBFU samt se vores kontingent.

Autobranchens Fællesråd

DBFU er medlem af Autobranchens Fællesråd, som er et uformelt og fagligt forum til at udveksle erfaring. Fællesrådet omfatter blandt andre D.A.F., CAD, S.K.A.D, DAG, FAI, Dansk Autoglas, Autig og DSL.

Medlemsbladet Autobranchen

DBFUs medlemmer modtager vores fælles medlemsblad Autobranchen. Bladet udkommer 10 gange om året.

BrugtBilGarantiFonden

DBFUs medlemmer er automatisk med i DBFUs BrugtBilGarantiFond. Som medlem får du således mulighed for at tilbyde dine kunder brugtvognsbranchens bedste tryghedsgaranti.

Fonden sikrer kunden mod overraskelser i forhold til restgæld og kilometergaranti. Det giver dig en stor fordel som forhandler, da de fleste forbrugere sætter stor pris på økonomisk tryghed, når de køber en brugt bil.

Logo

DBFUs medlemmer har ret til at benytte foreningslogo på sin hjemmeside, i annoncer og i andre relevante sammenhænge.

Autoriserede dokumenter til din forretning

DBFU har en lang række af autoriserede dokumenter og materiale til brochurer, som du kan benytte. For eksempel slutsedler, lejekontrakter, garanticertifikater, køresedler og mange flere.

Skat

DBFU sidder i diverse kontaktudvalg, niveaulisteudvalg og i Motorankenævnet under SKAT. Af den grund er vi altid opdateret med de seneste skatteregler, hvilke vi kan informere og vejlede dig om.

Uddannelse

DBFU inviterer ofte til møder, kurser og konferencer i forhold til vores medlememrs behov. Her kan du få mulighed for at drøfte dine problemstillinger og udfordringer med kolleger og andre samarbejdspartnere i branchen.

Garanticertificering

DBFU har garanticertificering på alle køretøjer under 10 år. Der ydes en 100% garanti på DRIVLINIEN i 30, 60, 90 eller 180 dage afhængig af bilens alder og antal kørte kilometer.

Det er frivilligt for hver enkelt forhandler, hvorvidt de ønsker at tilbyde deres ønsker kunder garanticertificering.

Hjemmeside

DBFUs hjemmeside dbfu.dk er offentlighedens mulighed for at læse og få mere information om DBFU herunder foreningens medlemmer. På vores hjemmeside fortæller vi også, hvorfor kunder bør købe en bil hos et af vores medlemmer.

Juridisk Rådgivning

Vi har fingeren på pulsen i forhold til de love og regler, som er gældende for bilforhandlere i Danmark. Et medlemskab inkluderer ikke gratis retshjælp, medmindre sagen er af principiel karakter.

Men du har alligevel mulighed for at kontakte os og få vores syn på din sag. Hvis du støder på et uberettiget krav fra en forbruger eller en anden juridisk problemstilling, tilbyder DBFU at tale med forbrugeren, FDM, Ankenævn for biler eller øvrige involverede uden, at det koster dig noget.

Kontakt

Vores telefon 3030 8478 er altid åben. Ellers kan du kontakte os på vores mail info@dbfu.dk.

Leverandøraftaler og rabatordninger

DBFU har samarbejdsaftaler og rabatordninger med en række leverandører såsom SantandérBilfinans, Alka Forsikring, Tryg Forsikring, Autoconcept, Au2Parts, Shell, Statoil og Topcall.

Nyhedsbreve

Vi sender jævnligt nyhedsbreve, som informerer om de seneste ændringer i markedet, de juridiske forpligtelser og andre forhold, som har betydning for brugtvognsforhandlere i Danmark.

Politiske indflydelse

DBFU har som forening en stor stemme i beslutningsprocessen om lovgivningen i Danmark. DBFU bringer således vores medlemmers interesser og synspunkter videre til de forskellige udvalg og nævn samt Folketinget.

Kontingent

I næsten alle tilfælde vil de økonomiske fordele ved vores indkøbsaftaler opveje det årlige kontingent.

Nyheder |

Meninger og forslag, der er til gavn for dig,
som vil sælge eller købe en brugt bil.

Kontakt

Dansk Bilforhandler Union
Fuldbyvej 15
4180 Sorø

77 77 40 00
info@dbfu.dk

OBS! Forbrugerhenvendelser kun skriftligt via mail.

[buttons]